Commissie Fondsenwerving

Karnaval zit weer in de lift. De Sauwel en Gala is weer trendy. De sponsoren weten ons weer te vinden!

De commissie fondsenwerving benadert elk jaar in december de trouwe sponsoren van het openbaar karnaval in ons mooie Döllekesgat.

Stephan de Bonth, Niels Janse en John Monkel zijn inmiddels vertrouwde namen waarmee u als sponsor jaarlijks contact heeft. Dit jaar heeft u wellicht Martijn van Linden gesproken. De beste afspraken worden nog altijd gemaakt op de achterkant van een viltje, het liefst in de kroeg. Zo is ook het contact gelegd met de nieuwste telg van de commissie. Nadat Martijn vorig jaar voor het eerst als sponsor naar tevredenheid aanwezig was op de Gala-avond gaf hij aan dat hij graag iets voor de Stichting wil betekenen: “Wat een mooi feest! Hier wil ik aan meehelpen!”, aldus Martijn.

We hebben het even laten rusten. Echter een aantal weken geleden kwamen we elkaar weer tegen. En zo geschiede en voordat Martijn het wist, stond hij in de studio bij Vlaminckx, op de foto met de commissie! Contact opnemen i.v.m. vragen over de (toekomstige) sponsoring kan bij een van de leden van de commissie, maar mag ook rechtstreeks naar John via 06 38 90 66 36 en/of financien@stichtingdollekesgat.nl

Hamermeester Fondsenwerving

John Monkel

Sponsorpakketten