Seniorenmiddag Döllekesgat 2019

 

Het is bijna weer zover. Zet dinsdag 05 maart 2019 maar in je agenda. . Dan barst in cultuurcentrum Tiliander traditiegetrouw het karnaval los  voor onze oudere Dollen en Dollinnen. Voor hen is opnieuw deze grandioze karnavalsmiddag georganiseerd.  Ook in 2019 kunnen we deze traditie voortzetten dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de medewerking van sponsoren en subsidieverleners waarvoor onze dank.

 

Terugkijkend op 2018. Wat  een fantastische middag was dat.  Wat een sfeer en wat een  enthousiasme.  Ruim 300 Dollen en Dollinnen genoten met volle teugen. Marco de Hollander liet afgelopen jaar een onuitwisbare indruk achter. Hij bleek in staat om iedereen op de vloer te krijgen en zette heel Tiliander op zijn kop.

 

En wat had de 2018 nog meer te bieden? Een verbouwde Tiliander, een nieuwe stadsprins,  een tweetal rasartiesten, te weten Marc van Alphen en Marco de Hollander,  Huub Groenland als onze vaste presentator voor  deze middag en nog veel meer.  Het  wordt weer een ouderwets gezellige karnavalsmiddag met muziek, dans, een polonaise, amusement en zeker ook op zijn tijd een natje en een droogje. Een verwenmiddag voor onze ouderen.

Deze karnavalsmiddag voor onze 60 + ers  zal plaatsvinden in de grote  zaal van cultuurcentrum Tiliander en wel op dinsdag 05 maart 2019.  Vanaf 13:00 uur zijn jullie van harte welkom in de zaal en om 14:00 uur gaan we er op los.

 

Ben je  60+ kom dan naar deze gratis karnavalsmiddag, zodat we er wederom een fantastische karnavalsmiddag van kunnen maken. Je hebt wel een entreekaart nodig maar die zijn gratis  en verkrijgbaar bij cultuurcentrum Tiliander aan de balie. We gaan wederom voor een volle zaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

En dit alles onder het  MOTTO 2019: “Dè mende nie!”