Sauwel- en Galacommissie

Wat was het een feestweekend: Sauwel- en Gala-weekend 2018. Wat hebben we genoten van de sauwelaars en elkaars gezelschap! De foto’s zijn nog altijd te zien via social media. Via een link komen binnenkort hier ook de foto’s beschikbaar.

19 en 20 januari: Sauwel en Gala

De sauwelaars, de presentatoren, Ad en Gé en de Sauwel- en Galacommissie zijn alweer maanden druk bezig voor de Sauwel en Gala. Op 19 en 20 januari mogen we weer: dan vindt dit geweldige evenement plaats in de ‘nieuwe, nieuwe Kunstkring’. Waar de sauwelaars volop aan het schrijven zijn aan hun sauwels, heeft de commissie zijn handen vol aan de logistiek; hoe kunnen we zorgen voor meer zitplekken in het verbouwde Tiliander?

De kaartverkoop vindt plaats op zaterdag 13 januari in de ‘nieuwe, nieuwe Kunstkring’. We starten om 10:00 uur met de verkoop van de kaarten, maar de ervaring leert dat de eerste mensen rond de klok van 7:00 uur al voor de deur liggen, dus zorg dat u er op tijd bij bent. U mag dit jaar maximaal 6 kaarten per persoon aanschaffen.

Kom vrijdag ‘verkleed’ en zaterdag ‘gekleed’!

De laatste jaren zien we steeds meer mensen verkleed komen naar onze carnavaleske vrijdagavond! Dat willen we graag verder uitbreiden, want dat maakt ‘t geheel nog feestelijker. Voor de vrijdagavond is het motto dan ook niet ‘Van men meuddut’, maar ‘Van ons moetet’. Ook zijn er leuke prijzen te winnen voor de beste verklede tafel! Voor de gala-avond op zaterdag is de dresscode black tie.