Seniorenmiddag Stichting Döllekesgat 2018

 

Het is bijna weer zover. Zet hem maar in je agenda.  Dinsdag 13 februari 2018. Dan barst   in cultuurcentrum TILIANDER traditiegetrouw het carnaval los  voor onze oudere Dollen en Dollinnen. Voor hen is opnieuw deze grandioze carnavalsmiddag georganiseerd.  Ook in 2018 kunnen we deze traditie voortzetten dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de medewerking van sponsoren en subsidieverleners waarvoor onze dank.

 

Terugkijkend op 2017. Wat  een fantastische middag was dat.  Wat een sfeer en wat een  enthousiasme.  Ruim 300 Dollen en Dollinnen genoten met volle teugen. Marco de Hollander liet afgelopen jaar een onuitwisbare indruk achter. Hij bleek in staat om iedereen op de vloer te krijgen en zette heel Tiliander op zijn kop.

 

En wat heeft 2018 te bieden? Een verbouwde Tiliander, een nieuwe stadsprins,  een tweetal rasartiesten, te weten Marc van Alphen en Marco de Hollander,  Huub Groenland als onze vaste presentator voor  deze middag en nog veel meer.  Het  wordt weer een ouderwets gezellige carnavalsmiddag met muziek, dans, een polonaise, amusement en zeker ook op zijn tijd een natje en een droogje. Een verwenmiddag voor onze ouderen.

 

Deze carnavalsmiddag voor onze 60 + ers  zal plaatsvinden in de grote  zaal van cultuurcentrum Tililander en wel op dinsdag 13 februari 2018.  Vanaf 13:00 uur zijn jullie van harte welkom in de zaal en om 14:00 uur gaan we er op los.

 

Ben je  60+ kom dan naar deze gratis carnavalsmiddag, zodat we er wederom een fantastische carnavalsmiddag van kunnen maken. Je hebt wel een entreekaart nodig maar die zijn gratis  en verkrijgbaar bij Foto Vlaminckx aan de Dorpsstraat of bij cultuurcentrum Tiliander aan de balie. We gaan wederom voor een volle zaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

En dit alles onder het  MOTTO 2018: “VAN MEN MEUDDUT “