Dolnateur

Image

Een Dol ben je, een Dolnateur word je!

Als Dol voel je je trots en verbonden met Döllekesgat. En ons feest der feesten kan niet gevierd worden zonder de sponsoren. Maar niet alleen bedrijven kunnen ons steunen. Als Dolnateur ga ook jij een stapje verder. Een Dolnateur is een trotse Dol die zich verbonden voelt, maar dat ook uitdraagt en middels een jaarlijkse donatie ons Döllekesgat financieel steunt. En met die steun zijn wij in staat het mooiste feest van het jaar in ons dorp te blijven vieren.

Oisterwijk kent een groot aantal jaarlijks terugkerende culturele evenementen, waarvan karnaval verreweg het belangrijkste evenement is. Het wordt breed gedragen en kent een grote deelname. Een groot gemeenschapsfeest, dat Oisterwijkers, oud-Oisterwijkers én niet- Oisterwijkers boeit en (ver)bindt en Döllekesgat even het middelpunt van de wereld maakt.

Je hebt de keuze uit 5 bedragen waarmee je Stichting Döllekesgat steunt. Op die manier kan je je bijdrage afstemmen op de ruimte die je hebt. Alle Dolnateuren zijn voor ons even belangrijk en om onze dank te betuigen ontvang je elk jaar een badge van je goeie daad, waarmee je je Dolnateurschap uitdraagt. Daarnaast belonen we elk kroonjaar (11, 22, 33 etc) met een extra fraaie blijk van dankbaarheid! Word jij ook een van deze trouwe Dolnateurs?

Vul hieronder het formulier in. Je ontvangt van ons de bevestiging van je Dolnateurschap en voor 11 november van dit jaar sturen we je je eerste badge toe.

Een Dol ben je, een Dolnateur word je!

Ben je geïnteresseerd om met je bedrijf sponsor te worden van Stichting Döllekesgat, maak dit dan kenbaar via en we nemen op korte termijn de diverse mogelijkheden met je door.

Contactpersoon
Keuze bedrag om te doneren

Na het versturen van het formulier, ontvangt u van ons een factuur met daarop het bedrag dat u gekozen heeft.
Gelieve deze factuur te betalen binnen 30 dagen. Heel erg bedankt voor uw steun!!

Stichting Döllekesgat

Contact

Een karnavalsstichting zonder de vele helpende handen kan niet bestaan. Zo ook met de karnavalsstichting Döllekesgat! Wil je iets betekenen en meehelpen een leuk feest te organiseren in ons aller Döllekesgat? Samenwerken met een gezellige club karnavalsvierders? Of heb je gewoon een opmerking of een fantastisch idee voor karnaval? Neem dan contact met ons op via:

Stichting Döllekesgat